• FORMENTERA je vrhunski konvencionalni gasni kotao sa najmodernijom tehnologijom upravljan ''touch screen" ekranom. Napravljen je robusno, kvalitetno, da traje godinama sa minimalnim održavanjem. Proizvodi se u tri snage 24 – 28 – 32kW.

  Od 64 960,00 RSD sa PDV-om
  NA LAGERU
 • Gasni kotao DELFIS se proizvodi u snazi od 24 kW, varijante dimnjački i fasadni. Ovi kotlovi su moderni, visokoefikasni gasni uredjaji opremljeni digitalnim displejem sa ispisom radnog stanja kotla i samodijagnostikom. Kompaktnih dimenzija i prelepog dizajna veoma lako se uklapaju u svaki stambeni ambijent.

  Od 51 500,00 RSD sa PDV-om
  NA LAGERU
 • Gasni kondenzacioni kotao PICTOR se proizvodi u dva osnovna modela KR 55 kW i KR 85 kW. Visokoefikasni kondenzacioni uredjaji velike snage predviđeni za velike zahteve za snagom, kao i za najteže uslove rada. Imaju ugrađenu cirkulacionu pumpu i rade direktno sa spoljnim senzorom. Idealni za ugradnju u module - generatore tople vode (zidne kotlarnice).

  Od 191 050,00 RSD sa PDV-om
  NA LAGERU
 • Gasni kotao VELA je konvencionalni, kombinovani uredjaj (centralno grejanje + sanitarna voda) koji se proizvodi u dve varijante. Prva varijantna je sa zatvorenom dimovodnom komorom (fasadni-CTFS), a druga sa otvorenom komorom (atmosferski-CTN). Veoma jednostavan za korišćenje, proizvodi se u snazi od 24kw.

  48 820,00 RSD sa PDV-om
  Na lageru
 • Gasni kondenzacioni kotao FORMENTERA je zidni kondenzacijski kotao predviđen kako za grejanje tako i za trenutnu proizvodnju sanitarne tople vode. Moderna kondenzaciona tehnika omogućava najnižu potrošnju gasa, visoke performance i nisku emisiju štetnih gasova

  117 320,00 RSD sa PDV-om
  Na lageru
 • DELFIS je kompaktan zidni kondenzacioni kotao predvidjen za centralno grejanje i trenutnu proizvodnju sanitarne tople vode. Kotao koristi najmoderniju kondenzacionu tehniku, što omogućava nižu potrošnju gasa, visoke performanse i nisku emisiju štetnih gasova. Izrađuje se u snagama od 24 i 28 kW.

  Od 98 670,00 RSD sa PDV-om
  na lageru
 • WINDOR classic je visokoefikasni gasni fenkoiler sa ventilatorskim gorionikom, elektronskim paljenjem i jonizacionom elektrodom za detekciju plamena. Ima fabrički ugrađen tajmer i termostat koji upravlja ventilatorom za zagrevanje prostorije. Izuzetno lepog dizajna, lako se uklapa u svaki ambijent.           

  Od 55 570,00 RSD sa PDV-om
  NA LAGERU
 • Najnoviji model klaso;nog gasnog kotla u velikom opsegu snage, 9 - 24 kW. pregledan digitalni displej prikazuje sve najvažnije podatlke o radu kotla. Ima kvalitetnu pripremu sanitarne tople vode preko sekundarnog izmenjivača.

  54 830,00 RSD sa PDV-om
  NA LAGERU

Naši brendovi