Treba Vam novo grejanje?

                    Ponuda za 24h, instalacija u 48h!                    Do najboljeg rešenja

                           za Vaše grejanje

                                                                                                   u samo nekoliko klikova.
Welcome
To our new web site

Designed to adapt to any device

Sale

Collection for 2016

The new boilers and burners, pellet

Designed to burn

wood pellets

abasb

Sve što vam je potrebno

Vođeni motivom “Toplo, može biti lepše” kupcima nudimo celokupan spektar opreme prvenstveno za grejanje, ali i za klimatizaciju i vodovod. Kontinuelno pratimo svetska dostignuća u oblasti grejanja, klimatizacije i vodovoda, pažljivo birajući proizvode kojima proširujemo paletu naše ponude.

abasb

Kvalitet usluge

Pored što je moguće nižih cena, kao polugu za ostvarivanje konkurentske prednosti ističemo kvalitet usluge koju pružamo našim klijentima. Značajan i konstantan lager proizvoda još je jedna stavka koja nas odvaja od konkurencije.

abasb

Zadovoljstvo klijenata

S obzirom da je najbolja refernca svakog preduzeća zadovoljan klijent, zadovoljsvto kupca na vrhu je liste naših ciljeva. Centar naših nastojanja je razvoj uz stvaranje takvog odnosa u kome se Gastec d.o.o. može prepoznati i pokazati pouzdanim i dugoročnim saradnikom.

Ovlašćeni distributei i serviser

.

Kao ovlašćeni distributei i serviser renomiranih brendova možemo Vam garantovati kvalitetnu i potpunu uslugu, od izvida, izrade projekta i ponude, preko montaže do održavanja i servisa. Trudimo se da Vam, uz kvalitet naše usluge, izađemo u susret i posebnim popustima na gotovinsko plaćanje, te mogučnošću plaćanja karticama.

Pročitaj dalje...

Our brands